Η εταιρία

Η ISOMAT ιδρύθηκε το 1980 με στόχο να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της σύγχρονης δόμησης, παράγοντας και προωθώντας προϊόντα προηγμένης τεχνολογίας σε προσιτές τιμές.

Σήμερα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη Ν.Α. Ευρώπη, χάρη στα καινοτόμα προϊόντα της, τη σύγχρονη οργάνωσή της, τη δυναμική της διοίκηση και το υψηλής ειδίκευσης ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο αποτελεί το πολυτιμότερό της κεφάλαιο.

Η ISOMAT παράγει και διαθέτει πάνω από 300 προϊόντα που χρησιμοποιούνται σε γενικές και ειδικές οικοδομικές εφαρμογές, επισκευές, βελτιώσεις, κλπ. Αναλυτικότερα, διαθέτει 6 βασικές κατηγορίες προϊόντων:

Στεγανωτικά Υλικά
Βελτιωτικά Σκυροδέματος & Κονιαμάτων
Κόλλες & Αρμόστοκους
Επισκευαστικά Υλικά 
Χρώματα & Σοβάδες
Δάπεδα

Οι κατηγορίες αυτές εμπλουτίζονται κάθε χρόνο με 10-15 νέα προϊόντα, ενώ τα υφιστάμενα βελτιώνονται συνεχώς από το τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης της εταιρίας.

Η εταιρία διαθέτει επίσης ένα άρτια οργανωμένο Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης, επανδρωμένο με εκπαιδευμένους και έμπειρους μηχανικούς, οι οποίοι παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε επαγγελματίες και ιδιώτες μέσω της δωρεάν τηλεφωνικής γραμμής 801 11 150 150, μέσω του e-mail support@isomat.gr αλλά και απευθείας στο έργο.

Η ISOMAT διαθέτει σήμερα δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής, μία στον Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης και μία στο Βελιγράδι της Σερβίας, ενώ μέσα στο 2015 ξεκινάει και στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας παραγωγή χρωμάτων και πολυμερικών σοβάδων.

Με ένα πυκνό δίκτυο συνεργαζόμενων καταστημάτων, η ISOMAT εξυπηρετεί τον κατασκευαστικό κλάδο σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Επιπλέον, έχοντας 6 θυγατρικές εταιρίες στη Ρουμανία, τη Σερβία, τη Βουλγαρία, την Τουρκία, τη Ρωσία και τη Σλοβενία, μία συνδεδεμένη εταιρία στην Ισπανία, αλλά κι ένα πυκνό δίκτυο τοπικών διανομέων, τα προϊόντα ISOMAT εξάγονται σε περισσότερες από 45 χώρες σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα την παρούσα χρονική στιγμή εξαγωγές πραγματοποιούνται στη Σερβία, Ρωσία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Τουρκία, Σλοβενία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Βέλγιο, Γαλλία, Ισπανία, Αυστρία, Σουηδία, Μάλτα, Καναδά, Ουκρανία, Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Μαυροβούνιο, Μολδαβία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Κροατία, Λετονία, Γεωργία, Κόσσοβο, FYROM, Αλβανία, Κύπρο, Αφγανιστάν, Ισραήλ, Ιορδανία, Λίβανο, Παλαιστίνη, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Κατάρ, Αζερμπαϊτζάν, Λιβύη, Αλγερία, Λιβερία, Ισημερινή Γουινέα, Νιγηρία, Ταϊλάνδη, Γουατεμάλα, Παραγουάη.

Η ISOMAT απασχολεί σήμερα συνολικά 327 άτομα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα ανέρχονται στους 233, εκ των οποίων οι 32 είναι διπλωματούχοι μηχανικοί και χημικοί, ενώ άλλοι 94 εργαζόμενοι απασχολούνται στις έξι θυγατρικές της στο εξωτερικό, εκ των οποίων οι 21 είναι διπλωματούχοι μηχανικοί και χημικοί.